venerdì 18 dicembre 2015

Bruschetta with sun dried cherry tomatoes and blue cheese


Livello: facile.

Ingredienti:
fette di pane integrale
olio extavergine di oliva
1 spicchio d'aglio
pomodorini ciliegino essiccati al sole bio Agriblea
formaggio gorgonzola

Preparazione:
Tostare le fette di pane in forno per circa 4 minuti a 180°C.
Successivamente strofinare su un lato del pane l'aglio e l'olio di oliva.
Poi spalmare il gorgonzola e aggiungere qualche pomodorino essiccato e rimettere in forno per altri 2 minuti.
Salare e pepare delicatamente e servire calde.

ENGLISH VERSION


Level: easy

Ingredients:
thick slices Italian whole wheat bread
extra virgin olive oil
1 garlic clove, halved
blue cheese

Directions:
Toast the bread slices on a baking sheet of a preheated oven for about 3 minutes at 356°F.
Brush one side of the bread slice with the olive oil and rub with the garlic.
Spread the blue cheese, top with the sun-dried cherry tomatoes and place into the oven for other 2 minutes.
Salt and pepper to taste and serve hot.

Francesca Maria
     

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