venerdì 19 febbraio 2016

Bruschetta con pomodorini e olive / Olives and tomatoes bruschetta recipe



Ingredienti:
pane integrale
pomodorini ciliegina
olive nere
sale fino
olio extravergine di oliva
spicchio di aglio

Preparazione:
Scaldare un paio di minuti le fette di pane in forno a 180°C. 
Strofinare delicatamente uno spicchio di aglio su ogni fetta e distribuire su ognuna i pomodorini e le olive tagliati a metà.
Aggiungere un goccio d'olio d'oliva e salare a piacere.

ENGLISH VERSION

Ingredients:
whole wheal bread
cherry tomatoes
black olives
fine sea salt
extra virgin olive oil
knob of garlic

Method:
Heat the bread slices into oven at 356°F for a pair of minutes.
Lightly rub a garlic knob on the slices and top each ones with tomatoes and olives cut into small pieces.
Drizzle with some good extra virgin olive oil and sprinkle with the fine sea salt.  

 Francesca Maria
     

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